Beautyshop

Cosmonique beautyshopInstituut Cosmonique werkt met het exclusieve franse cosmeticamerk Clarins. De oprichter Jacques Courtin-Clarins begon in 1954 met Clarins en is nu wereldwijd bekend en geliefd. Wat dit cosmeticamerk onderscheidt van andere cosmeticamerken is dat de producten allemaal gebaseerd zijn op pure plantenextracten. Omdat het de planten zijn die de producten van Clarins zo effectief maken, heeft Clarins altijd geïnvesteerd in de bescherming van de natuur.

Met Clarins hebben we het beste in huis. Niet alleen betreft intensiteit en effectiviteit, de salonproducten zijn ook heel prettig om mee te werken.

Clarins heeft ook een unieke verzorgingslijn, ClarinsMen, speciaal voor mannen ontwikkeld. Deze voldoet aan de behoeften van een mannenhuid, welke leeftijd hij ook heeft.

In onze salon kunt u altijd terecht voor advies en de aanschaf van Clarins producten. Clarins biedt een zeer uitgebreide huid-en lichaamsverzorgingslijn voor thuisgebruik. Ook voor make-up advies kunt u bij ons terecht.

Voor het online bestellen van Clarins producten gaat u naar onze webshop Cosmonline