Fractional needlingMinimaliseert lijntjes en littekens

Door middel van minuscule vibrerende naaldjes die op de huid worden geplaatst, worden kleine openingen in de huid gemaakt waarin hyaluronzuur of een andere hoogwaardige werkstof word aangebracht.

 

Fijne lijntjes

Fijne lijntjes die zich rond de mond, wangen, hals en decolleté bevinden en die veroorzaakt zijn door verslapping, kunnen perfect behandeld worden met Fractional Needle techniek. Doordat de huid wordt geperforeerd en er hyaluronzuur wordt ingebracht, worden de bindweefselcellen (die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid) gestimuleerd. De aanmaak van collageen en elastine wordt hierdoor gestimuleerd.

 

Littekens

Vaak wordt littekenweefsel gekenmerkt door een geringe doorbloeding, weinig pigmentatie en stug weefsel. De minuscule Fractional Needle brengt een serum in het littekenweefsel aan die de doorbloeding sterk verbeterd. Tijdens het genezingsproces worden er nieuwe haarvaten en poriën aangelegd. De opperhuid zal ook weer naar behoren gaan functioneren en het littekenweefsel wordt zachter en gaat meer pigment bevatten.

 

Behandeling

Voor de behandeling begint krijgt u een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen, zorgen en wensen bespreken en wordt er een behandelplan opgesteld. U kunt Fractional Needling plaatselijk toepassen als losse behandeling, maar ook in kuurverband voor een nog beter resultaat. De behandeling voor het gelaat duurt ongeveer 45 minuten en is nagenoeg pijnloos.

 

Resultaten

Door de ingebrachte hyaluronzuur worden lijntjes in het gezicht opgevuld. Doordat er kleine gaatjes in de huid gemaakt zijn, wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om extra collageen en elastine aan te maken. De huid wordt egaler, steviger, gladder en littekens en rimpeltjes worden geleidelijk minder. Na de behandeling is de huid rood en beter doorbloed. Dit duurt 1 à 2 dagen. Omdat de huid zich heeft vernieuwd, kan de huid na een paar dagen wat schilferig worden. Door middel van een peeling kunnen deze schilfers verwijderd worden. Het advies is om 2 dagen geen make-up te gebruiken.

 


Afspraak maken?

Bel dan naar 0578 - 610429 of stuur een e-mail naar info@cosmonique.nl