Cosmonique Nieuws

Donderdag 3 Mei 2018
Zorgt tot zes weken voor een mooie sprekende blik
Onweerstaanbare ogen, wie zegt daar nou nee tegen? De nieuwe Brow and Lash behandeling bij Cosmonique geeft de ogen tot 6 weken lang een mooie natuurlijke uitstraling.Brow Bar
Laat je wenkbrauwen professioneel stylen, waxen en tinten voor het perfecte resultaat. De behandeling is veilig en zeer effectief. Door de duurzame en natuurlijke kleuring heb je tot zes weken een mooie wenkbrauwkleur.

Lash Bar
Laat je ogen groter lijken met een wimperlift bij Cosmonique. De wimpers worden gelift met een zachte siliconen pad. Hierdoor kunnen alle wimperhaartjes worden gekruld en gekleurd. Zorgt gedurende zes tot negen weken voor een mooie sprekende blik.

Mail of bel ons voor vragen, of maak direct een afspraak via:
Ons telefoonnummer: 0578-610429 
Ons e-mailadres: info@cosmonique.nl
 
Brow and Lash BarKosten
Brow Bar
  • Eyebrow cleaning
  • Waxen
  • Verven wenkbrauwen
  • Styling serum
€ 27,50
Lash Bar
  • Lashes cleaning
  • Lash Curl Treatment
  • Verven wimpers
  • Styling serum 
€ 55,00
Combinatie behandeling: Brow and Lash Bar€ 69,00Dinsdag 3 April 2018
De nieuwste ontwikkeling op het gebied van Permanente make-up is Ultra Realistic Brow Technique. Wenkbrauwen, niet van echt te onderscheiden. Dit is geen gestileerde make-up wenkbrauw, maar een ultieme kopie van de natuurlijke wenkbrauwen.

Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van een nieuwe, speciaal ontwikkelde nano-naald. Deze naald is ultra dun, 0,20 mm en heel flexibel. Je kan er als het ware mee tekenen alsof het een penseel is. Het pigmenteren van ongelofelijke fijne natuurlijke haartjes is nu mogelijk.Woensdag 21 maart 2018 
Suzanne en Birgit hebben een Masterclass gevolgd bij Alec Kurucz van Ecuri De Ultra Realistic Brow Technique Permanente make-up. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van PMU is Ultra Realistic Brow Technique. Wenkbrauwen, niet van echt te onderscheiden.

Dit is geen gestileerde make-up wenkbrauw, maar een ultieme kopie van de natuurlijke wenkbrauwen.

Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van een nieuwe, speciaal ontwikkelde nano-naald. Deze naald is ultra dun, 0,20 mm en heel flexibel. Je kan er als het ware mee tekenen alsof het een penseel is. Het pigmenteren van ongelofelijke fijne natuurlijke haartjes is nu mogelijk.Dinsdag 10 oktober 2017
Onze openingstijden zijn gewijzigd. Vanaf nu zijn wij de vrijdagavond & de zaterdagmiddag extra geopend! De woensdagavond is vervallen.

Onze nieuwe openingstijden zijn
Maandag: 09:00 - 18:00 uur 
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur 
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur  
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur 
Vrijdag: 09:00 - 21:00 uur 
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur 

Dinsdag 30 mei 2017
Op zaterdag 3 Juni openen wij binnen Cosmostore in Epe een nieuwe juicebar!

Op deze plek kan je rustig nagenieten van de yoga les, schoonheidsbehandeling of massage. Natuurlijk is ook iedereen die alleen wil genieten van een gezond sapje, een kopje thee/koffie of kruidenwater welkom. De sappen worden terwijl je bestelt vers bereid met biologische groenten en fruit en ondersteunen de balans in je leven. De sappen zijn vol van smaak, vitaminen en mineralen! Een heerlijke vitamineshot!   

Kom tijdens de opening op 3 juni de sapjes gratis uitproberen.
Tussen 09:00 en 16:00 uur staat er een lekker sapje voor je klaar!

Dinsdag 25 april 2017
Vanaf heden kunt u door Gwen Vermolen wimperextensions laten plaatsen. Gwen is al 12 jaar werkzaam als professioneel visagist en heeft ruim 4 jaar ervaring als wimper-stylist. Uiteraard is Gwen gecertificeerd en heeft ze ruimer ervaring in het aanbrengen van wimperextensions. Gwen is aanwezig op: Maandagochtend 08:45 - 12:45 uur, woensdagavond 17:45 - 20:45 uur en zaterdagochtend 08:45 - 12:45 uur.

Donderdag 16 februari  2017
Nieuw bij Cosmonique, Yoga & Pilates! Aangezien schoonheid van binnen en buiten komt, bieden wij naast onze behandelingen binnenkort ook yoga en pilates aan bij Cosmonique. Mocht je interesse hebben, dan kun je je na deze week aanmelden voor een lidmaatschap (1 of 2 keer in de week) of langskomen voor een losse les. Voor meer informatie over de lessen, het rooster en de docente Marlene Kanis zie www.intuyoga.nl. Aanmelden kan via info@intuyoga.nl.

Donderdag 6 oktober 2016
Leuk krantenartikel over onze uitbreiding.
Maandag, 29 juni 2015
Na dertig dagen smeren en masseren merkt maar liefst 76 procent van de vrouwen dat de huidproblemen minder zijn geworden.

Dinsdag, 16 juni 2015
Onlangs gingen 25 vrouwen voor LINDA.LAB de uitdaging van Clarins aan: een maand lang met het nieuwe product tegen pigmentvlekken aan de slag. De resultaten zijn verbluffend! 
 

De ultieme combinatie

De testers kregen het Clarins Mission Perfection Sérum en Clarins UV Plus SPF 50zonbescherming mee naar huis; twee producten die volgens het cosmeticamerk samen de ultieme combinatie voor een stralende en egale huid vormen.


De proef op de som

Dat moest natuurlijk bewezen worden. We stelden een testpanel samen met enkel vrouwen met huidproblemen als pigmentvlekken, dofheid, roodheid en acnelittekens, om zo optimale resultaten te boeken. Tweemaal per dag gebruikten zij het serum, dat pigmentstoornissen en andere oneffenheden bestrijdt, en de zonbescherming, die nieuwe huidbeschadigingen voorkomt. Een maand later lijkt Clarins haar belofteinderdaad waar te maken.


Duidelijk verschil

In totaal vindt 72 procent van de testers haar huid er direct na het eerste gebruik al stralender uitziet. Ditzelfde aantal is na een maand testen van mening dat de huid egaler is geworden. En niet alleen de vrouwen zelf merken verschil. Zo maakte Denise indruk op haar man, die een duidelijk verschil zag met haar huid van vóór de testperiode. Kijk, óók dat is een fijne ontwikkeling.


Met vlag en wimpel

Het serum wordt door de vrouwen geprezen om de fijne structuur en de heerlijke geur, en slaagt met een prachtig rapportcijfer: een 7,8. Ook de UV Plus SPF 50 valt in de smaak. De zonbescherming vind ik heerlijk omdat hij zo dun is. Meestal is een zonbescherming met SPF 50 vetter, zegt panellid Jetske enthousiast over het product, dat een klinkende 7,6 scoort op de cijferlijst.


‘Clarins maakt het waar’

Na afloop geven maar liefst álle testers aan Clarins op basis van de eigen ervaring aan te raden aan vrienden of familie – indrukwekkend, mogen we wel zeggen. De resultaten zijn echt boven verwachting. Merken beloven van alles, maar Clarins maakt het daadwerkelijk waar, zegt tester Lucie tevreden.

Bronvermelding
Lindanieuws.nl >> Lees hier het artikel op Lindanieuws.nl