Team

Het streven van Cosmonique is om u met een goed gevoel naar huis te laten gaan door een keuze te maken in behandelingen, methodes en producten die het beste bij u past. Cosmonique is aangesloten bij de ANBOS. We hebben diverse certificaten waaronder Acne, Elektrische epilatie, Permanente make-up en Voedingsadvies. Dit is belangrijk voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Ook heeft Cosmonique een certificaat van de GGD (keuringsdienst van waren).

Ik ben Suzanne en vanaf 2004 werkzaam bij Cosmonique als manager.
Sinds 2007 geef ik voedingsadviezen bij Cosmonique. In 2011 ben ik afgestudeerd als voedingsdeskundige. Ik heb deze HBO-opleiding gevolgd om mensen te begeleiden die problemen hebben met het binnenkrijgen van voedingsstoffen in de juiste verhouding.

Ik ben gediplomeerd specialiste permanente make-up. Ik werk nauwkeurig, ben creatief en tracht mijn werk continue te verbeteren. Belangrijk vind ik dat ik de wensen van de klant duidelijk herken.
 
Als IPL- specialiste in het definitief verwijderen van haren, couperose en pigmentvlekken heb ik ruime ervaring waardoor de behandelingen op een veilige en effectieve wijze wordt uitgevoerd.
Even aan u voorstellen.. Mijn naam is Nadine en in 2010 ben ik het Cosmonique team komen versterken. Ik ben gespecialiseerd in het geven van de Clarins Tri Active, Micordermabrasie en zuurstof behandeling. Daarnaast ben ik pedicure en ben Anbos gecertificeerd specialist voor Elektrisch Ontharen. U kunt deze behandelingen eventueel (afhankelijk van uw verzekering) vergoed krijgen. 
Graag tot ziens!
Ik ben Krista gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds Februari 2015 werkzaam bij Cosmonique. Hiervoor ben ik altijd werkzaam geweest in de cosmetica branche en heb 23 jaar ervaring met het merk Clarins. Binnen het instituut verzorg ik diverse Clarins gezichtsbehandelingen en geef huid- en productadvies om de huid weer te laten stralen.